Adatvédelmi irányelvek

1. Személyes adatok kezelése

A személyes adatok védelme a Palma France és az oldal felhasználói közötti bizalom egyik fő alapja. A Palma France jelentős hangsúlyt fektet az adatok védelmére.

Annak érdekében, hogy a felhasználó határozott döntéseket hozhasson személyes adatainak felhasználásával kapcsolatban, a Palma France arra törekszik, hogy a lehető legátláthatóbb legyen, ezért egy kezelési politikát vezetett be ezen a területen.

A Palma France úgy döntött, hogy kinevez egy adatvédelmi tisztviselőt (Palma France – Arthur COUSSEAU, 4 rue des Douelles – 44830 BOUAYE), aki végrehajtja és ellenőrzi az adatvédelmi jogszabályok helyes alkalmazását az 1978-as adatvédelmi törvénynek megfelelően (loi informatiques et liberté n°78-17 du 6 janvier 1978)

A Palma France és az adatvédelmi tisztviselő biztosítja az új Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) végrehajtását, amely az egyének védelméről szóló 2016. április 27-i 2016/679 / EK európai parlamenti tanácsi rendeletből ered az egyének védelme, a személyes adatok feldolgozása és az adatok áramlásáról.
A személyes adatok védelmének garantálása érdekében a Palma France belső ellenőrzési eljárást, valamint különféle biztonsági eljárásokat vezetett be a felhasználók személyes adatainak titkosságának biztosítása érdekében.
Megbízható harmadik félként a Palma France mindent megtesz az Ön személyes adatainak biztonsága érdekében.

1.1. Összegyűjtött adatok

A Palma France által gyűjthető Felhasználókra vonatkozó adatok a lehető legkevesebbre korlátozódnak, és a kívánt célokhoz igazodnak. Ezek a következők:
Egy jelentkezés során begyűjtött adatok :
Az adatok a következők: a Felhasználó vezetékneve, keresztneve, személyes lakcíme, születési ideje, e-mail címe, telefonszáma, képesítési szintje, önéletrajza és az abban szereplő szakmai információk.

A Palma France csak a jelöltek beleegyezésével gyűjti be ezeket az adatokat. Ezen adatok egy része kötelező és csillaggal van jelölve. Ha a Felhasználó nem továbbítja azokat, akkor nem férhet hozzá a szolgáltatásokhoz.

Munkaerő igénylésénél begyűjtött adatok :
Az összegyűjtött adatok a következők: Név, keresztnév, funkció, telefonszám, e-mail cím, facebook / messenger elérhetőség.

A Palma France csak a jelöltek beleegyezésével gyűjti be ezeket az adatokat. Ezen adatok egy része kötelező és csillaggal van jelölve. Ha a Felhasználó nem továbbítja azokat, akkor nem férhet hozzá a szolgáltatásokhoz.

A webhely – re való regisztráció és a webhely használata során begyűjtött adatok :
Sütik: A Weboldal cookie-kat használ bizonyos információk (különösen a böngészéshez használt számítógépre, a kapcsolódási módra, az internetböngésző típusára és verziójára, az operációs rendszerre stb. vonatkozóan) gyűjtésére Lehetősége van a sütik deaktiválására a böngésző beállításaiban (lásd: 2. Hypertext linkek és sütik.)

1.2. Az adatkezelés céljai

Ezen adatok felhasználása azért szükséges, hogy a felhasználók:

  • A webhelyen benyújthassák jelentkezésüket és üzenetet küldhessenek a Palma France-nak,

A Webhelyen kért és összegyűjtött információk célja a jelöltek toborzása, a jelöltekkel való kommunikáció és az ügyfelekkel való ügyintézések adminisztratív kezelése.

Kizárólag Palma France és a jelöltek profiljában érdekelt vállalatok számára lettek az adatok begyűjtve. A felhasználói adatokat nem továbbítják harmadik feleknek kereskedelmi kutatás céljából. A Palma France-tól mindazonáltal megkövetelhetik, hogy közölje adatait a jogi hatóságokkal, ha a törvény előírja.

A csatlakozási adatokat statisztikai célokra használják a Weboldal oldalainak és az általa generált forgalom megtekintésére vonatkozóan.

Kizárólag automatizált feldolgozás nem hoz a Felhasználókra nézve joghatással bíró döntést

1.3. Az adatok tárolásának időtartama

A felhasználói adatokat a Palma France tárolja a Jelentkező-fiók használatához és / vagy a Palma France által elérhetővé tett szolgáltatások előfizetéséhez szükséges ideig.
Személyes adatainak védelme érdekében ezeket az adatokat előzetes figyelmeztetés után, és hacsak másként nem tanácsolja, TIZENKETTŐ (12) hónappal az utolsó kapcsolatfelvétel vagy az egyik ügyfelünk általi utolsó megbízása / toborzása után töröljük.

1.4. A felhasználók adatjoga

Minden felhasználónak joga van hozzáférni, helyesbíteni, korlátozni és ellenezni a feldolgozást, a törlést. A Felhasználónak joga van a rá vonatkozó adatok észszerű határidőn belüli és túlzott költségek nélküli hordozhatóságához a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos rendelkezéseknek megfelelően.

Hozzáférhet és módosíthatja az adatait:

  • közvetlenül online a „Vegye fel velünk a kapcsolatot” fülön keresztül »,
  • vagy küldje el kérését postai úton a következő címre : Palma France – Arthur COUSSEAU – 4 rue des Douelles – 44830 BOUAYE

A felhasználókat mindazonáltal tájékoztatják arról, hogy abban az esetben, ha a felhasználó törli a személyes adatokat, a Palma France nem fogja tudni felajánlani profilját olyan vállalatoknak, amelyek érdeklődhetnek a felvétele iránt.

A felhasználó mindenesetre panaszt nyújthat be a CNIL-nél (Commission Nationale Informatique et Libertés).

1.5. A személyes adatok biztonsága

A GDPR követelményeinek megfelelően a Palma France megfelelő intézkedéseket hajt végre a személyes adatok véletlen elvesztése, illetéktelen hozzáférése, felhasználása, megváltoztatása vagy terjesztése elleni legjobb védelem érdekében.

Az ügyben tett legnagyobb erőfeszítése ellenére a Palma France nem tudja garantálni, hogy törvénytelen célokból eljáró illetéktelen harmadik fél nem töri fel számítógépes rendszerét és internetét.

1.6. Módosítások

A https://www.ab2pro.com weboldalon elérhető verzió a csatlakozás napján hatályos jogi közlemények verziója . A Palma France az általa hasznosnak tartott okokból, és különösen az alkalmazandó jogszabályok jobb betartása érdekében módosíthatja ezeket a jogi közleményeket

2. Hypertext linkek és sütik.

A webhely számos hipertextes linket tartalmaz más webhelyekre, amelyeket a Palma France engedélyével hoztak létre. A Palma France-nak azonban nincs lehetősége ellenőrizni az így felkeresett webhelyek tartalmát, így ezért nem vállal felelősséget.

A webhely böngészése sütik telepítését okozhatja a felhasználó számítógépén. A cookie egy kicsi fájl, amely nem teszi lehetővé a felhasználó azonosítását, de a számítógép webhelyen való navigálásával kapcsolatos információkat rögzít. Az így nyert adatok célja a későbbi navigáció megkönnyítése a helyszínen, valamint különféle részvételi intézkedéseket tesznek lehetővé.

A sütik telepítésének megtagadása lehetetlenné teheti bizonyos szolgáltatások elérését. A felhasználó azonban a következőképpen konfigurálhatja számítógépét a sütik telepítésének megtagadásához:

  • Internet Explorerben : eszközfül (jobb felső sarokban lévő fogaskerék alakú piktogram) / internetbeállítások. Kattintson az Adatvédelemre és válassza ki az Összes cookie blokkolása lehetőséget. Érvényesítse az OK gombra kattintva.
  • Firefox-ban: Firefoxban: a böngészőablak tetején kattintson a Firefox gombra, majd lépjen az Opciók fülre! Kattintson az Adatvédelem fülre! Konfigurálja a védelmi szabályokat: használja a személyre szabott paramétereket az előzményekhez! Végül törölje a jelölést a sütik letiltásához.
  • Safari-ban: Kattintson a böngésző jobb felső sarkában a menü piktogramra (egy fogaskerék jelképezi)! Válassza a Beállítások lehetőséget! Kattintson a Speciális beállítások megjelenítése elemre! A “Titoktartás” részben kattintson a Tartalombeállítások elemre! A “Cookie-k” részben letilthatja a cookie-kat!
  • Chrome-ban: Kattintson a böngésző jobb felső sarkában a menü piktogramra (amelyet három vízszintes vonal szimbolizál)! Válassza a Beállítások lehetőséget! Kattintson a Speciális beállítások megjelenítése elemre! A “Titoktartás” részben kattintson a beállításokra! A “Titoktartás” lapon letilthatja a sütiket.

A Palma France a látogatások elemzéséhez egy harmadik féltől származó megoldást, a Google Analytics szolgáltatást használja annak érdekében, hogy a cookie-k segítségével figyelemmel kísérje weboldalának teljesítményét és felhasználói tevékenységét. Külső kampányaink sikerének mérésére sütiket is használunk a látogatások forrásának megismerésére.

Személyes adatok gyűjtésére nem használunk tolakodó sütiket.

3. Alkalmazható jog és a joghatóság kiosztása

A webhely használatával kapcsolatos bármely vita a francia törvények hatálya alá tartozik. A kizárólagos joghatóság a nantesi illetékes bíróságot illetik meg.

4. Főbb érintett törvények

  • Az 1978. január 6-i 78–17. törvény,amely a különös tekintettel a számítógépekre, fájlokra és szabadságokra vonatkozó, 2004. augusztus 6-2004–801. sz. törvénnyel lett módosítva
  • 2004. június 21-i 2004-575. sz. törvény a digitális gazdaságba vetett bizalomról.
  • Általános adatvédelmi rendelet (GDPR, amely az egyének személyes adatok feldolgozása vonatkozásában történő védelméről és ezen adatok szabad mozgásáról szóló, 2016. április 27-i 2016/679 / EK európai parlamenti és tanácsi rendeletből származik) .

5. Szószedet

Felhasználó : Az internet-felhasználó, aki csatlakozik a fent említett webhely használatával.
Személyes adatok : “olyan információ, amely bármilyen formában, közvetlenül vagy közvetetten lehetővé teszi azon természetes személyek azonosítását, akikre vonatkoznak” (az 1978. január 6-i 78–17. törvény 4. cikkeje) ).

Uploading